Merkure, 25 Nentor 2020
Login | Mail

INSTITUTI PËR RUAJTJEN E NATYRËS NË SHQIPËRI

Njoftime

Albanian CSOs’ in the EU membership negotiation process

12 Nentor 2020

Albanian CSOs’ in the EU membership negotiation process

Ekosistem Inovativ të menaxhimit të mbetjeve

01 Korrik 2020

Bashkëpunimi i 4 vendeve të rajonit për krijimin e një Ekosistemi Inovativ të menaxhimit të mbetjeve - Projekti S.W.A.N, i...

Udhëzime për të kontribuar në Ditarin e Natyrës

09 Qershor 2020

Instituti për Ruajtjen e Natyrës në Shqipëri mirëpret artikuj të ndryshëm të cilët ju dëshironi t’i publikoni në Ditarin e...

Fuqizimi i kontributit të sektorit të shoqërisë civile në negociatat për anëtarësimin në BE për Kapitullin 27

27 Maj 2020

Fuqizimi i kontributit të sektorit të shoqërisë civile në negociatat për anëtarësimin në BE për Kapitullin 27” Hyrje Rrugëtimi...

ipa

                         csm logo 0c8a4cdd39          blueland
     ProjektiAdvokacise

Na kontaktoni

facebookwebmailgooglemap
logoTë nderuar vizitorë! Instituti për Ruajtjen e Natyrës në Shqipëri (INCA) kërkon të japë kontributin e tij modest në përpjekjet dhe aktivitetet që zhvillohen për mbrojtjen e natyrës dhe biodiversitetit në vendin tonë, e më gjerë në rajon. Ne jemi të kënaqur që ju zgjodhët për të vizituar faqen tonë dhe jeni të mirëpritur të na kontaktoni, për çdo koment ose sugjerim qe lidhet me përmirësimin e informacionit të dhëne në këtë faqe. Faleminderit dhe punë të mbarë!
Ceremonia e lancimit të projektit MPA_NETWORKS u zhvillua në 4 shkurt në Marsejë. Në takim morën pjesë përfaqësues nga 10 partnerët e projektit, si dhe nga disa partnerë të asocuar dhe organizata të tjera, ku u diskutua rreth aktiviteteve të projektit dhe sinergjive që mund të nxiten rreth Mesdheut. Ata do të punojnë së bashku për të ndërtuar rrjete më…
07 Shkurt 2020 - Vlorë - Në kuadër të projektit “NGA MALET NË DET” mbështetur nga CEPF, Instituti për Ruajtjen e Natyrës në Shqipëri - INCA, organizoi trajnimin për OSHC dhe komunitetin mbi “Advokim për përdorimin e qëndrueshëm të burimeve natyrore dhe pjesëmarrje aktive në vendimmarrje” Projekti ka për qëllim të nxisë dhe të mundësojë një mjedis aktiv për shoqërinë civile dhe komunitetin,…
Janar 2020 - Vazhdojnë edhe gjate muajit Janar aktivitetet në kuadër të projektit ACAP - Aksione Komunitare në Zonat e Mbrojtura. - INCA në bashkëpunim me Shkollën “Hasan Mëhilli” Dukat - Vlorë, e cila ndodhet pranë Parkut Kombëtar Llogara, si dhe me mbeshtetjen e Administratës Rajonale të Zonave të Mbrojtura Vlorë, realizuan një orë edukative me temë mësimore “Pasuritë floristike dhe…
Instituti për Ruajtjen e Natyrës në Shqipëri - INCA, i uron Gëzuar Festat e fund vitit të gjithë lexuesve, miqve, kolegëve, bashkëpunëtorëve dhe dashamirësve duke i falenderuar për mbështetjen e vazhdueshme dhe bashkëpunimin e frytshëm në fushën e ruajtjes së natyrës dhe mjedisit në vendin tonë. Ne kemi bindjen që Viti i Ri 2020 do të sjellë më shumë bashkëpunime,…
- Edhe këtë vit të ri shkollor, në kuadër të projektit ACAP, vazhdon zhvillimi i orëve mjedisore në shkollat target, me qëllim rritjen e ndërgjegjësimit të nxënësve mbi natyrën dhe përfshirjen e tyre më tepër në cështjet mjedisore. Nxënësit e shkollës “Balil Pelari” Vlorë, zhvilluan një aktivitet mjedisor duke u përqëndruar në rolin që mund të ketë mjedisi në të…
Takimi i përfaqësuesve të Shoqërisë Civile nga i gjithë Pellgu i Mesdheut për të mbrojtur ligatinat. Në datat 18-20 Nëntor 2019, u zhvillua në Tour du Valat (Francë) trajnimi me temë “Ngritja e një Observatori lokal ose kombëtar për ligatinat”. Në këtë event, morën pjesë përfaqësues të shoqërisë civile nga shtetet që i përkasin pellgut të Mesdheut (Marok, Algjeri, Tunizi,…
Tiranë, 9-11 Tetor 2019 - Në kuadër të projektit "Organizatat e Shoqërisë Civile dhe Ligatinat", INCA zhvilloi trajnimin "Menaxhimi i Risqeve në Ligatina". Për tri ditë, INCA dhe organizatat partnere të projektit nga Shtetet e Mesdheut Jugor, Turqia dhe Mali i Zi, u trajnuan për të ngritur kapacitetet e tyre për të bashkëpunuar me aktorët e tjerë në zbatimin e…

Kalendari i Aktiviteteve

« November 2020 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Partnerët e INCA-s

 

INCA në Facebook