Premte, 29 Maj 2020
Login | Mail

INSTITUTI PËR RUAJTJEN E NATYRËS NË SHQIPËRI

Njoftime

Fuqizimi i kontributit të sektorit të shoqërisë civile në negociatat për anëtarësimin në BE për Kapitullin 27

27 Maj 2020

Fuqizimi i kontributit të sektorit të shoqërisë civile në negociatat për anëtarësimin në BE për Kapitullin 27” Hyrje Rrugëtimi...

Thirrje shkollave për veprim

18 Dhjetor 2019

“Thirrje shkollave për veprim” është nisma e projektit ACAP drejtuar për të gjitha shkollat e rrethit të Vlorës, Beratit dhe...

Open Letter by the undersigned IUCN Members to the IUCN Council

20 Tetor 2019

Open Letter by the undersigned IUCN Members to the IUCN CouncilAAO, AEnv, AGEREF/CL, ARCAS, BEES-ONG, BUND Naturschutz in Bayern, CEIDA,...

Projekti S.W.A.N

12 Qershor 2019

Projekti S.W.A.N (Platforma dixhitale për ripërdorimin e mbetjeve të ngurta për Ballkanin), bashkëfinancohet nga Programi Ndërkombetar i Bashkëpunimit Interreg V...

ipa

Na kontaktoni

facebookwebmailgooglemap

CO-SEED

Faqja web e CO-SEED

http://co-seed.eu/


Shoqëria civile vepron për mjedisin e shëndoshë dhe zhvillimin socio-ekonomik

http://www.inca-al.org/index.php/sq/item/515-shoqeria-civile-vepron-per-mjedisin-e-shendoshe-dhe-zhvillimin-socio-ekonomik


NJOFTIM PËR SHTYP / 11.07.2016

http://www.inca-al.org/index.php/sq/item/519-njoftim-per-shtyp


NJOFTIM PËR SHTYP / 03.10.2016

http://www.inca-al.org/index.php/sq/item/534-njoftim-per-shtyp-co-seed


 Memorandum Mirëkuptimi midis CO-SEED dhe AKM

http://www.inca-al.org/sq/item/557-memorandum-mirekuptimi-midis-co-seed-dhe-akm


Organizatat Mjedisore aktive në ndjekjen e proçedurave të Vlerësimit të Ndikimit në Mjedis në të gjitha fazat

http://milieukontakt.org/sq/arkiva2/405-organizatat-mjedisore-aktive-ne-ndjekjen-e-procedurave-te-vleresimit-te-ndikimit-ne-mjedis-ne-te-gjitha-fazat


Procedurat e VNM/VSM: bazat ligjore dhe roli i pjesëmarrjes së publikut

http://co-seed.eu/sq/shtypi/procedurat-e-vnmvsm-bazat-ligjore-dhe-roli-i-pjesemarrjes-se-publikut/65


Shoqatat mjedisore aktive ndaj projektit të propozuar për ndërtimin e një resorti

http://co-seed.eu/sq/shtypi/shoqatat-mjedisore-aktive-ndaj-projektit-te-propozuar-per-ndertimin-e-nje-resorti/101


Monitorimi i procedurave te VNM nga komunitetet lokale

http://co-seed.eu/sq/shtypi/monitorimi-i-procedurave-te-vnm-nga-komunitetet-lokale/107


Trajnim për VNM/VSM

http://co-seed.eu/sq/shtypi/trajnim-per-vnmvsm/96

 


Legjislacioni horizontal dhe monitorimi i Raporteve të Vlerësimit të Ndikimit në Mjedis

 http://co-seed.eu/sq/shtypi/legjislacioni-horizontal-dhe-monitorimi-i-raporteve-te-vleresimit-te-ndikimit-ne-mjedis/122


Elbasan: Kur organizatat dhe mediat monitorojnë VNM-të

http://milieukontakt.org/sq/kreu/95-lajme/415-elbasan-kur-organizatat-dhe-mediat-monitorojne-vnm-te


CO-SEED / Trajnim rajonal mbi proçedurat e VNM dhe VSM

http://www.inca-al.org/sq/item/600-co-seed-trajnim-rajonal-mbi-procedurat-e-vnm-dhe-vsm


 Mali i Krujës copëtohet përditë nga guroret e shumta

http://co-seed.eu/index.php/sq/shtypi/mali-i-krujes-copetohet-perdite-nga-guroret-e-shumta/201


Monitorimi i proçedurave të VNM

http://co-seed.eu/sq/shtypi/monitorimi-i-procedurave-te-vnm/228


Tryezë të rrumbullakët me mediat - “Procedurat e VNM/VSM – analiza, rekomandimet dhe shembujt më të mirë të zbatimit të tyre”

http://www.inca-al.org/sq/item/611-tryeze-te-rrumbullaket-me-mediat-procedurat-e-vnm-vsm


Procedurat e VNM/VSM – analiza, rekomandimet dhe shembujt më të mirë të zbatimit të tyre

http://www.inca-al.org/sq/item/631-procedurat-e-vnm-vsm-analiza-rekomandimet-dhe-shembujt-me-te-mire-te-zbatimit-te-tyre


Lista e kontrollit për studimet e VNM dhe VSM

http://inca-al.org/sq/item/651-lista-e-kontrollit-per-studimet-e-vnm-dhe-vsm

http://inca-al.org/sq/publikimet/publikime/item/658-liste-kontrolli-per-shqyrtimin-e-studimeve-te-vnm

http://inca-al.org/sq/publikimet/publikime/item/657-liste-kontrolli-per-shqyrtimin-e-studimeve-te-vsm


Procedurat e VNM / VSM në një tryezë të rrumbullakët me median

http://inca-al.org/sq/item/671-procedura-e-vnm-vsm-ne-nje-tryeze-te-rrumbullaket-me-median

 


 

OSHC-të praktikojnë VNM-në të gjitha Fazat

http://milieukontakt.org/sq/kreu/95-lajme/451-oshc-te-praktikohen-ne-aplikimin-e-vleresimit-te-ndikimit-ne-mjedis

 


 

 Shoqëri pjesëmarrëse në vendimmarrje

http://www.eden-al.org/index.php/al/lajme/612-shoqeri-pjesemarrese-ne-vendimmarrje


 

Procedurat e VNM - PRAKTIKAT E ZBATUARA

http://inca-al.org/sq/item/696-procedurat-e-vnm-praktikat-e-zbatuara


 

More in this category: « GEO-CRADLE Senior »

Kalendari i Aktiviteteve

« May 2020 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Partnerët e INCA-s

 

INCA në Facebook