Djele, 18 Shkurt 2018
Login | Mail

INSTITUTI PËR RUAJTJEN E NATYRËS NË SHQIPËRI

Njoftime

GEO-CRADLE Workshop

29 Qershor 2016

- The GEO-CRADLE consortium is organizing a regional workshop on "Accelerating EO-powered businesses and market take-up". See more at http://bit.ly/NoviGeo...

IUCN World Conservation Congress / Hawai'i 2016

05 Maj 2016

Planet at the crossroads 1 - 10 september 2016, Hawai'i Make the most of IUCN World Conservation Congress 2016 - start planning today! http://iucn-email.org/2GI3-QZYN-E548BEWE7B/cr.aspx (http://iucn-email.org/2GI3-QZYN-E548BEWE7B/cr.aspx)

Balkan Rivers Tour

07 Prill 2016

Balkan Rivers Tour - Osumi River (Albania), May10-12 The Osumi river canyon is supposed to have been formed 2-3 million years ago...

The Bay of Porto Palermo in Albania

30 Korrik 2015

RAC / SPA is producing a documentary film to better highlight the challenges regarding the issues of the protection of...

ipa

N2000 weblogo

dinarides_parks

N2000 weblogo

poseidonia weblogo

UNICEF weblogo1

N2000 weblogo

ACHIEVE-web-logo.jpg

GEO-cradle-logo-web.png

co_seed

senior

Na kontaktoni

facebookwebmailgooglemap
Në këtë numër do të gjeni: ...me këtë rast Ju kujtojmë se... INCA prezanton rrezultatet e impakteve negative në Parqet Kombëtare Lançohet Projekti për Mbrojtjen e Deltës së Bunës  Takimi i katërt i Rrjetit për Mbrojtjen e Natyrës Si e përmirëson pjesëmarrja publike vendimmarrjen për çështjet mjedisore?  ILIRIA vazhdon aktivitetet në kuadër të SENiORA-II  Njoftime
Në këtë numër do të gjeni:   ...me këtë rast Ju kujtojmë se... Promovimi dhe adresimi i përdorimit të qëndrueshëm të burimeve dhe vlerave natyrore në Zonat e Mbrojtura Menaxhimi Ndëkufitar i Ekosistemeve në Sharr/SarPlanina-Korab-Kortinik Takimi i Tretë i Rrjetit për Mbrojtjen e Natyrës Tryezë e Rrumbullakët “Procedurat e VNM/VSM – analiza, rekomandimet dhe shembujt më të mirë të zbatimit…
Në këtë numër do të gjeni: ...me këtë rast Ju kujtojmë se... Sistemi i Monitorimit të faunës së Egër (AKZM-SiMF) Miqësor me mjedisin, nëse e duam jetën, të ardhmen e fëmijëve tanë / Nga L.Kondi Reagime të forta kundër HEC-ve në Valbonë Çelet Faza e Dytë e Projektit të PNUD-it Bashkëbisedime me grupet e interesit për problematikën e menaxhimit dhe identifikimin…
Në këtë numër do të gjeni: ...me këtë rast Ju kujtojmë se... 2 Tetori, Dita Botërore e Habitateve;    4 Tetori; Dita Botërore e Kafshëve Inagurohet Qendra e Informacionit në Parkun Kombëtar Detar Karaburun-Sazan Takimi i II-të i Rrjetit për Mbrojtjen e Natyrës Përkujtohet Java Europiane e Pyjeve Presidenti i INCA në Forumin e Politikave Bujqësore 2017 Bashkëbisedime me grupet e interesit për…
Në këtë numër do të gjeni:   ...me këtë rast Ju kujtojmë se... Metodologjia për identifikimin e impakteve negative në Zonat e Mbrojtura nëpërmjet analizave dhe anketimit individual   Festohet Dita e Turizmit në Ulëz                                                                                       Monitorimi i proçedurave të VNM    nga Milieukontakt Shqipëri DENONCOJMË vrasjen e Ariut… Krimi mjedisor do të konsiderohet, dënohet dhe penalizohet si çdo krim tjetër Panairi i…
Në këtë numër do të gjeni:   ...me këtë rast Ju kujtojmë se... Det i bukur, i kaltër,......por a është vërtet tërheqës ???  / nga Nihat Dragoti, Dr. Emirjeta Adhami, INCA Takimi i Parë Vjetor i Rangers-ave / nga Genci Kacori, SHKPSH SHKPSH anëtarësohet në Federatën Ndërkombëtare të Rangers-ave / nga Genci Kacori, SHKPSH Një ditë feste për mbrojtjen e…
Në këtë numër do të gjeni: ...me këtë rast Ju kujtojmë se... Zbatimi i legjislacionit për ruajtjen e natyrës në Shqipëri CO-SEED / Trajnim rajonal mbi proçedurat e VNM dhe VSM GEO-CRADLE - takim mbi vlerësimin e progresit Trajnime rajonale mbi njohjen dhe interpretimin e dispozitave dhe akteve nënligjore në fuqi për ruajtjen e natyrës Kur organizatat mjedisore monitorojnë VNM-të…

Kalendari i Aktiviteteve

« February 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28        

Partnerët e INCA-s

 

INCA në Facebook