Djele, 18 Shkurt 2018
Login | Mail

INSTITUTI PËR RUAJTJEN E NATYRËS NË SHQIPËRI

Njoftime

GEO-CRADLE Workshop

29 Qershor 2016

- The GEO-CRADLE consortium is organizing a regional workshop on "Accelerating EO-powered businesses and market take-up". See more at http://bit.ly/NoviGeo...

IUCN World Conservation Congress / Hawai'i 2016

05 Maj 2016

Planet at the crossroads 1 - 10 september 2016, Hawai'i Make the most of IUCN World Conservation Congress 2016 - start planning today! http://iucn-email.org/2GI3-QZYN-E548BEWE7B/cr.aspx (http://iucn-email.org/2GI3-QZYN-E548BEWE7B/cr.aspx)

Balkan Rivers Tour

07 Prill 2016

Balkan Rivers Tour - Osumi River (Albania), May10-12 The Osumi river canyon is supposed to have been formed 2-3 million years ago...

The Bay of Porto Palermo in Albania

30 Korrik 2015

RAC / SPA is producing a documentary film to better highlight the challenges regarding the issues of the protection of...

ipa

N2000 weblogo

dinarides_parks

N2000 weblogo

poseidonia weblogo

UNICEF weblogo1

N2000 weblogo

ACHIEVE-web-logo.jpg

GEO-cradle-logo-web.png

co_seed

senior

Na kontaktoni

facebookwebmailgooglemap

Projektet

INCA që prej momentit të krijimit ka realizuar një sërë aktivitetesh dhe projektesh (deri tani më shumë se 60 kontrata), disa prej tyre më bashkpunim edhe me organizata të tjera.

Klientët e organizatës janë: Bashkimi Europian, WWF, IUCN, Fondi Global i Mjedisit (GEF), UNDP, Banka Botërore, Qëndra Rajonal e e Mjedisit (REC), UNEP/MAP, Ministria e Mjedisit, Ambasada USA, UNICEF, Këshilli i Europës, EBRD, SNV, etj.

Pjesa më e madhe e projekteve janë zbatuar brenda territorit të Shqipërise, por me perpjekjet e kohëve të fundit pjesa më e madhe e projektve zbatohet pergjatë kufijve (Mali i Zi, Maqedoni dhe Greqi). Buxheti vjetor i organizatës lëviz ndërmjet 250.000 – 300.000 Euro. Për detaje të mëtejshme mund të shikoni listen e projekteve në fund të dokumentit, që janë zbatuar nga kjo organizate dhe ne bashëkpunim me organizata te tjera.

More in this category: « POSEDONIA Projekte IPA »

Kalendari i Aktiviteteve

« February 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28        

Partnerët e INCA-s

 

INCA në Facebook