Shtune, 20 Janar 2018
Login | Mail

INSTITUTI PËR RUAJTJEN E NATYRËS NË SHQIPËRI

Njoftime

GEO-CRADLE Workshop

29 Qershor 2016

- The GEO-CRADLE consortium is organizing a regional workshop on "Accelerating EO-powered businesses and market take-up". See more at http://bit.ly/NoviGeo...

IUCN World Conservation Congress / Hawai'i 2016

05 Maj 2016

Planet at the crossroads 1 - 10 september 2016, Hawai'i Make the most of IUCN World Conservation Congress 2016 - start planning today! http://iucn-email.org/2GI3-QZYN-E548BEWE7B/cr.aspx (http://iucn-email.org/2GI3-QZYN-E548BEWE7B/cr.aspx)

Balkan Rivers Tour

07 Prill 2016

Balkan Rivers Tour - Osumi River (Albania), May10-12 The Osumi river canyon is supposed to have been formed 2-3 million years ago...

The Bay of Porto Palermo in Albania

30 Korrik 2015

RAC / SPA is producing a documentary film to better highlight the challenges regarding the issues of the protection of...

ipa

N2000 weblogo

dinarides_parks

N2000 weblogo

poseidonia weblogo

UNICEF weblogo1

N2000 weblogo

ACHIEVE-web-logo.jpg

GEO-cradle-logo-web.png

co_seed

senior

Na kontaktoni

facebookwebmailgooglemap
logoTë nderuar vizitorë! Instituti për Ruajtjen e Natyrës në Shqipëri (INCA) kërkon të japë kontributin e saj modest në përpjekjet dhe aktivitetet që zhvillohen për mbrojtjen e natyrës dhe biodiversitetit në vendin tonë, e më gjerë në rajon. Ne jemi te kënaqur që ju zgjodhët për të vizituar faqen tonë dhe jeni të mirëpritur të na kontaktoni, për çdo koment ose sugjerim qe lidhet me përmirësimin e informacionit të dhëne në këtë faqe. Faleminderit dhe punë të mbarë!

Promovimi dhe adresimi i përdorimit të qëndrueshëm të burimeve dhe vlerave natyrore në ZM

Parku Kombetar Divjake-Karavasta - 5 Dhjetor 2017 - Në kuadër të 5 Dhjetorit, Dites Botërore të Tokës (bujqesore), si dhe Ditës Ndërkombëtare të Vullnetarizmit,  INCA organizoi disa aktivitete me Gratë e Parkut Kombëtar “Divjake-Karavasta”. 
Me financim të INCA u mbollen rreth 100 fidane pishe e butë si dhe u solidarizua me nismen "Të pastrojmë Shqipërinë që duam" duke pastruar ambientet e parkut. Në fund, në kuadër të promovimit të vlerave natyrore të Parkut, u organizua edhe vezhgimi i zogjve të parkut si pelikani, flamingo, rosa të egra, karabullak etj si dhe bukuritë qe ofron peisazhi i Parkut.
Ky aktivitet zhvillohet në kuadër të programit SENiOR II Albania, zbatuar nga REC Shqipëri, financuar nga Qeveria suedeze (Embassy of Sweden in Tirana)

Kalendari i Aktiviteteve

« January 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Partnerët e INCA-s

 

INCA në Facebook