Djele, 18 Shkurt 2018
Login | Mail

INSTITUTI PËR RUAJTJEN E NATYRËS NË SHQIPËRI

Njoftime

GEO-CRADLE Workshop

29 Qershor 2016

- The GEO-CRADLE consortium is organizing a regional workshop on "Accelerating EO-powered businesses and market take-up". See more at http://bit.ly/NoviGeo...

IUCN World Conservation Congress / Hawai'i 2016

05 Maj 2016

Planet at the crossroads 1 - 10 september 2016, Hawai'i Make the most of IUCN World Conservation Congress 2016 - start planning today! http://iucn-email.org/2GI3-QZYN-E548BEWE7B/cr.aspx (http://iucn-email.org/2GI3-QZYN-E548BEWE7B/cr.aspx)

Balkan Rivers Tour

07 Prill 2016

Balkan Rivers Tour - Osumi River (Albania), May10-12 The Osumi river canyon is supposed to have been formed 2-3 million years ago...

The Bay of Porto Palermo in Albania

30 Korrik 2015

RAC / SPA is producing a documentary film to better highlight the challenges regarding the issues of the protection of...

ipa

N2000 weblogo

dinarides_parks

N2000 weblogo

poseidonia weblogo

UNICEF weblogo1

N2000 weblogo

ACHIEVE-web-logo.jpg

GEO-cradle-logo-web.png

co_seed

senior

Na kontaktoni

facebookwebmailgooglemap
Në Simpoziumin e 5-të për Mesdheun në lidhje me Vegjetacionin Detar, stafi i INCA-s paraqiti me poster punën në lidhje me studimin shumë dimensional të Porto Palermos. Për më shumë shikoni programin...
Në kuadër të projektit “Ruajtja e Agro biodiversitetit në Zonat Rurale të Shqipërisë” (CABRA), zbatuar nga GIZ, në datat 10 dhe 13 Tetor, u zhvilluan sesionet e veçnata me nxënësit e shkollave 9-vjeçare në Komunat Lekbibaj dhe Shkrel, në bashkëpunim me Institutin për Ruajtjen e Natyrës, mbi vlerat e biodiversitet dhe zhvillimin e qëndrueshëm në këto zona. Orët e veçanta…
Brijuni, Kroaci - 150 njerëz nga 13 vende europiane u mblodhën këtë javë në Kroaci për të folur rreth asaj se si zonat e mbrojtura dhe trashëgimia e tyre natyrore mund të gjenerojnë përfitime për njerëzit. Konferenca e organizuar nga WWF Adria u finalizua me nënshkrimin e një marrëveshje mes 60 parqesh të Rajonit të Parqeve Dinarike (14 prej tyre…
Në kuadër të Ditës së Drinit, me 3 Tetor 2014, INCA në bashkëpunim me shoqatën Mbrojtja e Mjedisit Kukës si dhe me Këshillin e Qarkut Kukës organizuan disa aktivitete ndërgjegjësuese e sensibilizuese në qytetin e Kukësit. Aktivitetet kishin për qëllim sensibilizimin e opinionit për vlerat natyrore të Pellgut të Drinit. Ato filluan me një prezantim të trashëgimisë natyrore të Kukësit…
Ditën e Enjte më 2 Tetor 2014 u zhvillua në Kukës takimi i tretë i Rrjetit për Mbrojtjen e Natyrës. Takimi u zhvillua me pjesëmarrjen e të gjithë përfaqësuesve të organizatave partnere të rrjetit. Ky takim kishte si qëllim kryesor diskutimin e ecurisë së punës të Rrjetit deri më tani si dhe aktiviteteve të rradhës në Rrjet. Një vend të…
Gjirokastër 26-28/09/2014 Instituti për Ruajtjen e Natyrës në Shqipëri (INCA) dhe Shoqata Mjedisore “Çajupi”- Gjirokastër, pjesë të Rrjetit për Mbrojtjen e Natyrës që mbështetet nga Projekti SENiOR-A (Qëndra Rajonale e Mjedisit–REC Albania), morën pjesë në Panairin e 8 të Kombëtar të Trashëgimise dhe Artizanatit “Gjirokastra 2014”. Intergrimi i zonës së Gjirokastrës në ekonomine rajonale me një vlerësim maksimal të resurseve…
Vlorë, 17-19 Shtator 2014. Në kuadër të zhvillimit të planit të menaxhimit të Parkut Detar Karaburun-Sazan dhe atij të Ishullit të Sazanit, Instituti për Ruajtjen e Natyrës në Shqipëri (INCA) së bashku me Zyrën e WWF, Programit për Mesëdheun (WWF MedPO) dhe Conservatoire du Littoral (CdL), si dhe në bashëpunim me Ministrinë e Mjedisit, organizuan 2 takime të njëpasnjëshme: workshopin…

Kalendari i Aktiviteteve

« February 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28        

Partnerët e INCA-s

 

INCA në Facebook