Djele, 18 Shkurt 2018
Login | Mail

INSTITUTI PËR RUAJTJEN E NATYRËS NË SHQIPËRI

Njoftime

GEO-CRADLE Workshop

29 Qershor 2016

- The GEO-CRADLE consortium is organizing a regional workshop on "Accelerating EO-powered businesses and market take-up". See more at http://bit.ly/NoviGeo...

IUCN World Conservation Congress / Hawai'i 2016

05 Maj 2016

Planet at the crossroads 1 - 10 september 2016, Hawai'i Make the most of IUCN World Conservation Congress 2016 - start planning today! http://iucn-email.org/2GI3-QZYN-E548BEWE7B/cr.aspx (http://iucn-email.org/2GI3-QZYN-E548BEWE7B/cr.aspx)

Balkan Rivers Tour

07 Prill 2016

Balkan Rivers Tour - Osumi River (Albania), May10-12 The Osumi river canyon is supposed to have been formed 2-3 million years ago...

The Bay of Porto Palermo in Albania

30 Korrik 2015

RAC / SPA is producing a documentary film to better highlight the challenges regarding the issues of the protection of...

ipa

N2000 weblogo

dinarides_parks

N2000 weblogo

poseidonia weblogo

UNICEF weblogo1

N2000 weblogo

ACHIEVE-web-logo.jpg

GEO-cradle-logo-web.png

co_seed

senior

Na kontaktoni

facebookwebmailgooglemap
logoTë nderuar vizitorë! Instituti për Ruajtjen e Natyrës në Shqipëri (INCA) kërkon të japë kontributin e saj modest në përpjekjet dhe aktivitetet që zhvillohen për mbrojtjen e natyrës dhe biodiversitetit në vendin tonë, e më gjerë në rajon. Ne jemi te kënaqur që ju zgjodhët për të vizituar faqen tonë dhe jeni të mirëpritur të na kontaktoni, për çdo koment ose sugjerim qe lidhet me përmirësimin e informacionit të dhëne në këtë faqe. Faleminderit dhe punë të mbarë!
Tiranë - 29 Janar 2018 - Pranë ambienteve të INCA-s po zhvillohet takimi i katërt koordinues i Rrjetit për Mbrojtjen e Natyrës. Takimi ka si qëllim kryesor diskutimin e punës së rrjetit në kuadër të përfundimit të fazës së parë programit SENiOR-II dhe masat për mbylljen e tij, skemën e raportit përfundimtar, mbarëvajtjen e aktiviteteve të deritanishme, mbylljen në kohë të…
Shkodër - 25 janar 2018 - Partnerët e projektit për Mbrojtjen e Deltës së Lumit Buna, financuar nga Fondacioni MAVA, prezantuan projektin dhe objektivat e tij.   Projekti do të zbatohet nga Unioni i Bashkuar Ndërkombëtar për Ruajtjen e Natyrës në partneritet me Programin e Veprimeve Prioritare/Qendra e Aktiviteteve Rajonale (PAP/RAC), Partneriteti Global i Ujit (GWP), Tour du Valat dhe Instituti për…
PK Divjakë-Karavasta; PK Shebenik-Jabllamicë 22-23 Janar 2018 - Në funksion të iniciativës së Rrjetit për Mbrojtjen e Natyrës në Shqipëri mbi procesin e identifikimit të aktiviteteve me impakt negativ në 16 Zona të Mbrojtura në Shqipëri, INCA zhvilloi takimet mbi “Prezantimin e rezultateve të impakteve negative në Parqet Kombëtare “Divjakë-Karavasta” dhe “Shebenik-Jabllanicë”, të identifikuara në kuadër të bashkëbisedimeve me grupet e…
Tiranë 22 Dhjetor 2017 - Në kuadër të projektit CO-SEED – “Shoqëria Civile vepron për Zhvillimin Social-Ekonomik mbi Bazat e një Mjedisi të Shëndetshëm”, Instituti për Ruajtjen e Natyrës (INCA), organizoi tryezën e rrumbullakët me përfaqësuesit e AKM, ekspertëve të studimeve të VNM/VSM (Vlerësimi i ndikimit në Mjedis/Vlerësimi Strategjik i Ndikimit në Mjedis) dhe organizatave të shoqërisë civile, me temë…
Tiranë – 14 Dhjetor 2017 – Në ambientet e INCA u zhvillua takimi i tretë koordinues i Rrjetit për Mbrojtjen e Natyrës. Qëllimi kryesor i këtij takimi ishte diskutimi i planit të punës, mbarëvajtja e aktiviteteve përgjatë periudhës që lamë pas, si dhe diskutimi i aktiviteteve të Rrjetit në të ardhmen. Adresimi i problematikave me cilat përballen Zonat e Mbrojtura si…
Tirane 12-13 Dhjetor 2017 - Në kuadër dhe me mbështetjen e projektit "Shërbimet e Ekosistemit Ndërkufitar" të GIZ, INCA organizoi Takimin Bashkëpunues "Menaxhimi Ndërkufitar i Ekosistemeve në Sharr/ŠarPlanina-Korab-Kortinik" Qëllimi i takimit ishte të bashkojë grupet e interesit nga tre vendet me qëllim prezantimin dhe vlerësimin e situatës aktuale të bashkëpunimit ndërkufitar në zonën trepalëshe, identifikimin e problemeve ekzistuese si dhe…
Parku Kombetar Divjake-Karavasta - 5 Dhjetor 2017 - Në kuadër të 5 Dhjetorit, Dites Botërore të Tokës (bujqesore), si dhe Ditës Ndërkombëtare të Vullnetarizmit,  INCA organizoi disa aktivitete me Gratë e Parkut Kombëtar “Divjake-Karavasta”.  Me financim të INCA u mbollen rreth 100 fidane pishe e butë si dhe u solidarizua me nismen "Të pastrojmë Shqipërinë që duam" duke pastruar ambientet…

Kalendari i Aktiviteteve

« February 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28        

Partnerët e INCA-s

 

INCA në Facebook