Djele, 18 Shkurt 2018
Login | Mail

INSTITUTI PËR RUAJTJEN E NATYRËS NË SHQIPËRI

Njoftime

GEO-CRADLE Workshop

29 Qershor 2016

- The GEO-CRADLE consortium is organizing a regional workshop on "Accelerating EO-powered businesses and market take-up". See more at http://bit.ly/NoviGeo...

IUCN World Conservation Congress / Hawai'i 2016

05 Maj 2016

Planet at the crossroads 1 - 10 september 2016, Hawai'i Make the most of IUCN World Conservation Congress 2016 - start planning today! http://iucn-email.org/2GI3-QZYN-E548BEWE7B/cr.aspx (http://iucn-email.org/2GI3-QZYN-E548BEWE7B/cr.aspx)

Balkan Rivers Tour

07 Prill 2016

Balkan Rivers Tour - Osumi River (Albania), May10-12 The Osumi river canyon is supposed to have been formed 2-3 million years ago...

The Bay of Porto Palermo in Albania

30 Korrik 2015

RAC / SPA is producing a documentary film to better highlight the challenges regarding the issues of the protection of...

ipa

N2000 weblogo

dinarides_parks

N2000 weblogo

poseidonia weblogo

UNICEF weblogo1

N2000 weblogo

ACHIEVE-web-logo.jpg

GEO-cradle-logo-web.png

co_seed

senior

Na kontaktoni

facebookwebmailgooglemap

CO-SEED

Faqja web e CO-SEED

http://co-seed.eu/


Shoqëria civile vepron për mjedisin e shëndoshë dhe zhvillimin socio-ekonomik

http://www.inca-al.org/index.php/sq/item/515-shoqeria-civile-vepron-per-mjedisin-e-shendoshe-dhe-zhvillimin-socio-ekonomik


NJOFTIM PËR SHTYP / 11.07.2016

http://www.inca-al.org/index.php/sq/item/519-njoftim-per-shtyp


NJOFTIM PËR SHTYP / 03.10.2016

http://www.inca-al.org/index.php/sq/item/534-njoftim-per-shtyp-co-seed


 Memorandum Mirëkuptimi midis CO-SEED dhe AKM

http://www.inca-al.org/sq/item/557-memorandum-mirekuptimi-midis-co-seed-dhe-akm


Organizatat Mjedisore aktive në ndjekjen e proçedurave të Vlerësimit të Ndikimit në Mjedis në të gjitha fazat

http://milieukontakt.org/sq/arkiva2/405-organizatat-mjedisore-aktive-ne-ndjekjen-e-procedurave-te-vleresimit-te-ndikimit-ne-mjedis-ne-te-gjitha-fazat


Procedurat e VNM/VSM: bazat ligjore dhe roli i pjesëmarrjes së publikut

http://co-seed.eu/sq/shtypi/procedurat-e-vnmvsm-bazat-ligjore-dhe-roli-i-pjesemarrjes-se-publikut/65


Shoqatat mjedisore aktive ndaj projektit të propozuar për ndërtimin e një resorti

http://co-seed.eu/sq/shtypi/shoqatat-mjedisore-aktive-ndaj-projektit-te-propozuar-per-ndertimin-e-nje-resorti/101


Monitorimi i procedurave te VNM nga komunitetet lokale

http://co-seed.eu/sq/shtypi/monitorimi-i-procedurave-te-vnm-nga-komunitetet-lokale/107


Trajnim për VNM/VSM

http://co-seed.eu/sq/shtypi/trajnim-per-vnmvsm/96

 


Legjislacioni horizontal dhe monitorimi i Raporteve të Vlerësimit të Ndikimit në Mjedis

 http://co-seed.eu/sq/shtypi/legjislacioni-horizontal-dhe-monitorimi-i-raporteve-te-vleresimit-te-ndikimit-ne-mjedis/122


Elbasan: Kur organizatat dhe mediat monitorojnë VNM-të

http://milieukontakt.org/sq/kreu/95-lajme/415-elbasan-kur-organizatat-dhe-mediat-monitorojne-vnm-te


CO-SEED / Trajnim rajonal mbi proçedurat e VNM dhe VSM

http://www.inca-al.org/sq/item/600-co-seed-trajnim-rajonal-mbi-procedurat-e-vnm-dhe-vsm


 Mali i Krujës copëtohet përditë nga guroret e shumta

http://co-seed.eu/index.php/sq/shtypi/mali-i-krujes-copetohet-perdite-nga-guroret-e-shumta/201


Monitorimi i proçedurave të VNM

http://co-seed.eu/sq/shtypi/monitorimi-i-procedurave-te-vnm/228


Tryezë të rrumbullakët me mediat - “Procedurat e VNM/VSM – analiza, rekomandimet dhe shembujt më të mirë të zbatimit të tyre”

http://www.inca-al.org/sq/item/611-tryeze-te-rrumbullaket-me-mediat-procedurat-e-vnm-vsm


Procedurat e VNM/VSM – analiza, rekomandimet dhe shembujt më të mirë të zbatimit të tyre

http://www.inca-al.org/sq/item/631-procedurat-e-vnm-vsm-analiza-rekomandimet-dhe-shembujt-me-te-mire-te-zbatimit-te-tyre


 

More in this category: « GEO-CRADLE Senior »

Kalendari i Aktiviteteve

« February 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28        

Partnerët e INCA-s

 

INCA në Facebook